Highlands Garden Renovation

CATEGORY

Project

.

Before

Full page photo

After

Full page photo

Renovation of a flat and tired looking garden which was ultimately transformed into a two tiered garden. The new design comprised of a lower and higher deck, natural flags, steps, facing brick retaining walls to support the upper deck with subtle curves, planting areas flowing the walls around the garden and installation of a sun house in the top corner. Two areas of artificial grass added colour and made this garden useable all year round.

var rbs_gallery_62bad42e67239 = {"version":"3.2.0","id":2540,"class":"id2540","roboGalleryDelay":1000,"mainContainer":"#robo_gallery_main_block_rbs_gallery_62bad42e67239","loadingContainer":"#rbs_gallery_62bad42e67239-block-loader","loadingContainerObj":"rbs_gallery_62bad42e67239-block-loader","columnWidth":"auto","columns":3,"resolutions":[{"columnWidth":"auto","columns":3,"maxWidth":960},{"columnWidth":"auto","columns":2,"maxWidth":650},{"columnWidth":"auto","columns":1,"maxWidth":450}],"lightboxOptions":{"gallery":{"enabled":true,"tCounter":"%curr% of %total%"}},"overlayEffect":"direction-aware-fade","boxesToLoadStart":12,"boxesToLoad":8,"waitUntilThumbLoads":1,"LoadingWord":"Loading...","loadMoreWord":"Load More","noMoreEntriesWord":"No More Entries","horizontalSpaceBetweenBoxes":15,"verticalSpaceBetweenBoxes":15,"lazyLoad":1,"wrapContainer":"#robo-gallery-wrap-rbs_gallery_62bad42e67239","filterContainer":"#rbs_gallery_62bad42e67239filter","loadMoreClass":"button-flat-primary button-large "};

Gosforth Project

PREV

St Bees

NEXT