Central Road Egremont

Before

Central Avenue Before

After

d91feb98-adb7-47ea-b8ee-55d748257b17 2

We would like to thank Dominic, Neville and the team for making such a massive improvement on our home with the addition of a new Kitchen extension with velux windows, we are over the moon with the end result.

It is a total transformation of our previously small living room. Gill Brothers created a lovely open plan living/ dining/kitchen space which is now light and airy with large sliding patio doors opening onto a grassed and paved garden area at the rear. The exterior of the new extension is finished in white K rend with pewter grey bands which compliments the brick of our existing house so well.

The lads worked so hard throughout the Project and were always so friendly and obliging nothing was any trouble.

I have lost count of the number of people who have stopped to admire our extension and asked which Builder carried out the work for us.

Well done and thank you so much, we will always recommend you to Everyone however your superior workmanship and conscientious Employees do all the advertising for you!