MORE PROJECTS

Coldfell Project

Rebuilding the structure with the materials reclaimed

BEFORE

AFTER

Demolition and dismantling of existing barn, porch and arch. Rebuilding the structure with the materials reclaimed, constructed on the footprint of the old barn and porch. Creating a Arts studio, bedroom-en suite, conservatory, porch and ground floor bathroom.

Quality Corner Project

Newly Built Shed

AFTER

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5d0
Newly built shed consisting of cavity block work external K Rend application and pointed block work internally. Natural Welsh slate roof fully insulated with two upvc double glazed windows and a Hormann Roller door. All new concrete paths around the shed with a nice natural stone path down one elevation.

Highlands Garden Project

highlands garden renovation

BEFORE

AFTER

Renovation of a flat and tired looking garden transformed into a two tiered garden with a lower deck and a higher deck natural looking flags and steps laid to the highest quality, with a sun house in the top corner. Facing brick retaining walls to support the upper deck with subtle curves and planting areas flowing the walls around the garden, Two areas of artificial grass adding some colour and making this garden useable all year round.

The Highlands Project

Extension & Renovation

BEFORE

AFTER

The Highlands Project consisted of a two storey extension built in detailed facing bricks, lintels and header courses to match the existing.The first floor extension was constructed above the existing kitchen to add a new master bedroom and en-suite bathroom.The renovation of the existing conservatory was carried out to provide a new warm roof during the winter months and a insulated roof for the summer months to prevent the conservatory getting too hot to use during extreme sunny days.

Whitehaven Market Place Project

Grade two listed building was saved from demolition

BEFORE

AFTER

Full page photo

Ravenglass Project

Extension of a 250 year old dwelling

BEFORE

AFTER

Extension of a 250 year old dwelling, Construction with local Eskdale Granite, St Bees sand stone quions, cills, heads and mullions. With above ground floor level Askem special imperial sized clay fired facing bricks, with all the timber to match the existing.

Harris Moor Project

Renovation and Extension

BEFORE

AFTER

The renovation and extension of 1960's designed dormer bungalow to current day adaptation and designs

Cockermouth Project

Kitchen and Bathroom extension

BEFORE

AFTER

Kitchen and Bathroom extension with external and internal improvements

The Moors Project

Constructing a new extension with tiled roof

BEFORE

AFTER

Demolition of the existing conservatory and the construction of a new extension with tiled roof. The existing exterior wall coverings were removed and we applied the new K Rend polar white. Including new UPVc windows and doors.